‘Nduja on kalabresilainen makkara, joka on kirkkaan punainen, pehmeä koostumukseltaan ja erityisen mausteinen maultaan. Se valmistetaan 42 % sianrasvasta, 30 % sianlihasta ja runsaasta kalabreseista chilistä, joka on 25 %. Suositellaan alkupalaksi tai ainesosaksi, jota voidaan lisätä pääruokiin ja pizzoihin.
Kategoria: Kalabresilaiset makkarat
PAINO: 300/350 g
AINEKSET: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet
Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi
Antioksidantit: E301
Säilöntäaineet: E250-E252
Paino: 0.300 kg
Soppressata schiacciata on yksi Kalabrian huippuhyviä leikkeleitä. Se valmistetaan sian reiden parhaista osista, jotka jauhetaan keskikokoisiksi paloiksi ja yhdistetään myös keskikokoisiksi paloiksi jauhettuun rasvaan. Siihen lisätään tyypillisiä kalabrialaisia mausteita. Kaikki pakataan ja annetaan kypsyä yli 45 päivän ajan vakio-olosuhteissa. Kypsennyksen puolivälissä makkaraa puristetaan litteäksi, ja tästä se saa nimensä soppressata tai schiacciata, saavuttaen meille kaikille tutun muodon.
PAINO: 300/350 g
Paino: 0.350 kg
Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet
Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi
Antioksidantit: E301
Säilöntäaineet: E250-E252
Filetti saadaan sian ulkofileen käsittelystä. Liha suolataan ja hierotaan huolellisesti käsin, minkä jälkeen se täytetään luonnolliseen suoleen ja kypsytetään yli 70 päivää kontrolloidussa lämpötilassa ja kosteudessa. Suolaamisen aikana lisätään mausteita ja yrttejä, jotka ovat tyypillisiä kalabralaiselle reseptille.
Kategoria: Kalabrian leikkeleet
PESO: 500/550g
Paino: 0.550 kg
Ainesosat: Sianliha, Suola, Luonnolliset aromit ja mausteet
Sokerit: dekstroosi ja sakkaroosi
Antioksidantit: E301
Säilöntäaineet: E250-E252